Kyrkornas söktjänst

Kyrkornas söktjänst

Vägen till Gud...

Jesus är enda vägen till Gud. Ingen kommer till Fadern utom genom honom.
Jesus sade: Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. (Joh.14:6)

Om du vill ta emot Jesus i ditt liv så kan du be denna bön:

Jesus,
Jag kommer till dig som jag är. Jag har gått min egen väg och syndat mot dig.

Jag tror att du är Guds Son. Jag tror att du dog för min skull och att du uppväcktes från döden för att jag skulle få liv. Jag vänder mig bort från min synd.

Tack för att du förlåter mig mina synder. Jag inbjuder dig just nu, Jesus, att komma in i mitt hjärta och börja leva i mig. Jag bekänner dig som min Frälsare och som Herre i mitt liv. Jag vill alltid följa dig. Ta över ledningen i mitt liv. Tack för att jag, genom att tro på dig, nu är ett Guds barn. Fyll mig med din Helige Ande och forma mig som du vill. Jag tror på dig och tar emot dig. Tack Jesus!

Amen
 

Läs om ett par personer som nyligen tagit emot Jesus i sina liv (öppnas i nytt fönster): Vittnesbörd 1 eller Vittnesbörd 2.
 

Om du har bett denna bön med hjärtat och bekänner Jesus som Herre i ditt liv, så är du nu frälst.
((Rom 10:9 Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren* och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst.)

Följ oss på

Kyrksajten är ett redskap för att enkelt hitta kyrka/kyrkor (ex frikyrkor eller samfund), kristna organisationer, kristna företag eller andra leverantörer. Vi har också en offerttjänst, för att du snabbt och lätt ska kunna få ett kostnadsförslag på en tjänst eller produkt som du behöver.


Kyrkinfo Älmhult AB, Box 934, SE-195 05 Arlandastad
Phone: +46 (0)8-591 122 00, E-mail:info@kyrksajten.se

http://www.kabe-mattan.se/